Chłopie, nie denerwuj się. Jak doszedłeś do domu z kliniki, teleportowałeś się? Możesz iść kiedy chcesz, biegać też możesz ale nie wiem czy dasz rade, albo lepiej nie biegaj. Możesz wszystko, tylko musisz uważać, simple.
Ja wogóle nie leżałem, aby po zabiegu, bo nie spałem całą noc, to sobie pospałem z 3h. Tak to aby wstałem ubrałem się i na kompa i tak wyglądał cały dzień. Mój organizm szybko goi rany, ale męczy się tym strasznie.
Kolego proponuję wziąć relanium i wyluzować.
Tak jak kolega napisał wcześniej trzeba czasu Tobie i Twojemu wackowi.
Z każdym dniem będzie lepiej. Uwierz mi.
wybij sobie żniwa z głowy, nie wiem jak Twój organizm reaguje, jedni idą chlać na miasto dzień po zabiegu inny po 2 tyg ledwo jeszcze chodzi. Stawiam na to że jeszcze pare dni, bo jesteś młody i organizm jest bardzo silny Życzę Ci tego, ale chłopie, żniwa nie są dla Ciebie na ten rok.
[sarkazm pawełka]Będziesz musiał chodzić w koszulce, cześć miałem stulejke, a potem będziesz obrzucany kamieniami.[/sarkazm pawełka] Boli Cię ciągle bo jest świeża rana, mnie bolało z 2 tyg i żyje.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.