Cześć, mam 18 lat postanowiłem zrobić coś w końcu z tą stulejką. Z tego co wyczytałem tutaj na forum to jest to stulejka pełna? Możecie ocenić? Polecacie jakąś prywatną klinikę w Gdyni? Jaki jest orientacyjny koszt?
Poniżej kilka pytań, które zadam lekarzowi ale może jesteście w stanie pomóc. Zawsze lepiej wiedzieć więcej przed rozmową chociażby z internetu. Może ktoś ma czas to odpowie.
1. Lepiej poddać się zabiegowi chirurgicznemu czy zdecydować się na obrzezanie?
2. Po cholerę znieczulenie OGÓLNE przy takim zabiegu? Ma to jakiś sens?
3. Czy po takim zabiegu kiedy już uda się ściągnąć napletek, chodzi/śpi się ze ściągniętym?
4. Ile trwa taki zabieg i ile stoi nad Tobą osób? No i czy po takim zabiegu członek się powiększa przez wysunięcie tego napletka?
Dzięki za pomoc, pozdrawiam.
Poniżej kilka pytań, które zadam lekarzowi ale może jesteście w stanie pomóc. Zawsze lepiej wiedzieć więcej przed rozmową chociażby z internetu. Może ktoś ma czas to odpowie.
1. Lepiej poddać się zabiegowi chirurgicznemu czy zdecydować się na obrzezanie?
2. Po cholerę znieczulenie OGÓLNE przy takim zabiegu? Ma to jakiś sens?
3. Czy po takim zabiegu kiedy już uda się ściągnąć napletek, chodzi/śpi się ze ściągniętym?
4. Ile trwa taki zabieg i ile stoi nad Tobą osób? No i czy po takim zabiegu członek się powiększa przez wysunięcie tego napletka?
Dzięki za pomoc, pozdrawiam.