• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg staplerem

locox

New member
Efekt bardzo spoko. U mnie przy wzwodzie, trochę więcej skóry z napletka wewnętrznego zostało, aczkolwiek po 3 miesiącach efekt jest lepszy niż początkowo. Może z czasem jeszcze się to polepszy. No tylko nie mam takiego prostego cięcia jak Ty masz, a pod kątem. W sumie już się do tego przyzwyczaiłem, bo i tak nic z tym teraz nie zrobię.

theone1

Active member
U mnie przy ostrzejszym stosunku ciągnie dość mocno te wędzidełko i na 100% zrobię poprawkę tego, nawet nie zakładam innej opcji 😜 Reszta efektu jak dla mnie petarda, jakbym wiedział że tak to będzie to może zdecydował bym się na zabieg dużo wcześniej jeszcze wtedy kiedy wszysrko było git. Generalnie te krzywe cięcie myślę że mi oaobiściw by nie przeszkadzało bo w spoczynku i tak tego pewnie nie widać? A we wzwodzie to ważne żeby wszystko działało

luktop

New member
Ja miałem 16 czerwca Staplerem obrzezanie czesciowe. Jestem mega zadowolony polecam. Sam zabieg bezbolesny w znieczuleniu miejscowym. Miesiąc trzeba odczekać ze współzyciem i innymi zabawami ale warto. Gojenie u mnie szybko 2 tygodnie zszywki wypadły potem smarowanie blizny aż zniknie. Wygląd higiena brak bólu podczas stosunku rewelacja.

Aregor

Active member
Witam, mała aktualizacja ode mnie 5 miesięcy po zabiegu, jestem bardzo zadowolony z efektu, czasem jeszcze delikatnie czuję wędzidełko jak pociągnie ale z miesiąca na miesiąc jest coraz lepiej i nie wiem czy będę to poprawiał :) Maści na blizny żadnej nie stosowałem bo przyznam szczerze nie chciało mi się 😂 Fotka do oceny https://imagehost.pl/image/1000031815.JJr0r
Efekt piękny - wszystko równo, żadnych ząbków, zazdroszczę. Ile masz cm napletka wewnętrznego we wzwodzie?