• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg Nesbita - problem

kamikaze12

Active member
Blizny poprawiałem po Swiniarskim z Warszawy z menvita ,wyszło mnie 6500 zł plus dojazd ale dobrze jest zrobione a tak drogo podejrzewam dlatego że moja budowa anatomiczna jest trochę inna jak u przeciętnego mężczyzny we względu na spodziectwo które przeszedłem, pozatym dałbym nawet 10 000 za taką robotę serio już myślałem że pójdę się w pizdu powiesić, Pani dr Chomicz mi nawet powiedziała że nikt w Polsce by tego nie chciał robic u mnie bo pod 1 warstwa skóry mam już cewke moczową a jak by ona została przecięta to potem by było niezłe kino żeby to naprawić ,a ona dala rade to zrobić

djarturos

New member
Rozumiem, rzeczywiście dobrze, że na nią trafiłeś.

Ja z kolei byłem w środę u urologa na kontroli. No cóż, powiedział, że rana się dobrze goi, wybroczyny faktycznie znikają, no ale guz/garb ciągle jest. Powiedziałem mu, że bardzo mi to ciąży psychicznie, ale uspokajał mnie mówiąc, że tam są szwy i się wchłoną. Dodam, że Nesbita miałem robionego nie poprzez ściągnięcie całej skóry z penisa, ale osłonkę białawą wycinał w inny sposób, mniej jak to ujął "barbarzyński".
No i to zgrubienie jest, trochę mi ciężko uwierzyć, że to się wchłonie, ale czekam.
Z racji tego, że jeszcze muszę unikać wzwodów, nie mogę ocenić, ale z tego co udalo mi się wychwycić o poranku to rzeczywiście jest bardziej prosty póki co.