• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg 04.02 Białystok

malyjoe

Member
W 12 dobie w nocy znowu wzwody. Obudził m ie już nie tule ból co ucisk opatrunku. Byłem ciekawy czy nic się nie stało jeśli chodzi o szwy ale ku mojemu zdziwieniu szwy całe, miejsce szycia zrośnięte, szwy zaczynają wypadać i nawet gdy penis w pełnym wzwodzie nic się nie napina mocno. Zauważyłem też jakby penis był mniejszy ( może już nie umiem go postawić w pełen wzwód). 12 cm co jest teraz. Wcześniej było 16-17
Tak się zastanawiam czy to kwestia szycia i rozciągnięcia pozniej ? Może została skóra tak zszyta i nie w pełni może osiągnąć wzwód?

malyjoe

Member
@pbsot do tej pory jak czytałem o "skroceniu" penisa to byłem przekonany że ktoś się jebnął w obliczeniach.
Abstrahując od długości to jednak uważam że wstrzemięźliwość od masturbacji/seksu jest niczym w porównaniu z niemożnością postawienia penisa w stan gotowości. Czasami robiłem sobie post żeby sprawdzić silna wolę( głównie przed i po porodzie :😀) ale żeby nie móc mieć wzwodu to jest wyzwanie.

malyjoe

Member
Jak najłatwiej pozbyć się szwów? 17 doba wszystko zagojone część szwów jakieś 30% sama już wypadła. Zostały te co są powiązane w supełki i generalnie tam jest dyskomfort ( swędzenie itp)
Drugi dzień chodzę beż opatrunku, chce przyzwyczaić żołądź do bielizny. Myślałem że będzie gorzej ale jest całkiem. Najbardziej martwi mnie wedzidelko które zagoiło się jako pierwsze ale jest tam tak wszystko posupłane ze nie chce myśleć jak się tego pozbyć.