• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

za duzo wycietej skory?

Pieterson

New member
Czy ktos z was mial takie obrzezanie w ktorym wyciete zostalo za duzo skory?

Czy w takim przypadku jakakolwiek poprawka wchodzi w gre? Czy coś da się z tym zrobic zeby uniknac bolesnych / malo komfortowych wzwodow?

pbsot

Active member
Czy ktos z was mial takie obrzezanie w ktorym wyciete zostalo za duzo skory?

Czy w takim przypadku jakakolwiek poprawka wchodzi w gre? Czy coś da się z tym zrobic zeby uniknac bolesnych / malo komfortowych wzwodow?
Z tego co mówiłem , to u nas w Anglii robią “skij grafts “ pytanie o ile za dużo ci wycięli ? I podobno z czasem też skóra się trochę poluzuje , wstaw zdjęcia jak to u Ciebie wygląda to będzie łatwiej ocenić . Najlepiej załóż nowy odzielny post żeby tutaj nie zaśmiecać .

Pieterson

New member
wklejam zdjecie jak to wyglada, jestem blisko 2 lata po zabiegu, raczej ile sie mialo rozciagnac to juz sie rozciagnelo - chodzi mi o te okolice gdzie bylo wedzidelko

olekf646

Well-known member
Coś pewnie ciasno przy wedzidełku jest i dlatego dyskomfort masz, musisz zrobić poprawkę i wyciąć to miejsce przy wedzidełku gdzie czujesz dyskomfort, szukasz urologa i poprawiasz

piotr149

New member
A może warto skonsultować z urologiem, może poleci coś w rodzaju diprogenty aby skórę się zluzowała nieco ? Napewno najlepiej doradzi specjalista w tej kwestii nie forum 👍