• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

wymarzony samochod?

trippin

New member
Porsche Cayenne GTS ... wiem, że niecodziennie ale zawsze marzyło mi się to auto

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mdens

New member
Mój tata zawsze miał Mercedesy i mi tak samo się bardzo podobają, nawet z takiej typowej beczuni byłbym bardzo zadowolony tylko dużo pali

jacka

New member
Dużo informacji na ten temat można znaleźć w Internecie. To jest naprawdę bardzo dobre źródło wiedzy oraz informacji :)

Oleksy

New member
coś w tym jest... czasami rzeczywistosc weryfikuje nasze marzenia. Ogolnie nowy fiat cronos mi sie tez podoba :D to dosc tania opcja

Regis12

New member
Mnie się marzy BMW :D! Niestety na ten moment są to tylko marzenia haha :D! Ale muszę wam powiedzieć, że już się przyzwyczaiłem do mojego starego Opla i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mógł jeździć innym autem :D. Chociaż zimową porą roku jeździ mi się nim fatalnie... Tym bardziej wczoraj, cała droga była zasypana śniegiem. Z tego co dzisiaj rano czytałem na portalu MojChorzow w niektórych miejscach drogi są nadal nieodśnieżone. Mam nadzieje, że ta zima skończy się jak najszybciej, bo ja osobiście mam jej już dosyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ancymon1

New member
Jest taki jeden, który mi się nawet czasem śni :) To MINI Electric, którym już nawet miałam jazdę próbną. Ekscytujące było z nim pokonywanie zakrętów i maksymalne przyspieszanie. Zafascynowało mnie połączenie w nim najnowszych technologii z designem, który kojarzy mi się nieco z przedwojennym stylem retro. Jestem już umówiona z dealerem MINI Bawaria Motors na podpisanie umowy o bardzo korzystnych warunkach finansowania.

Javonte

New member
Mnie się marzy BMW :D! Niestety na ten moment są to tylko marzenia haha :D! Ale muszę wam powiedzieć, że już się przyzwyczaiłem do mojego starego Opla i jakoś nie wyobrażam sobie, żeby mógł jeździć innym autem :D. Chociaż zimową porą roku jeździ mi się nim fatalnie... Tym bardziej wczoraj, cała droga była zasypana śniegiem. Z tego co dzisiaj rano czytałem na portalu MojChorzow w niektórych miejscach drogi są nadal nieodśnieżone. Mam nadzieje, że ta zima skończy się jak najszybciej, bo ja osobiście mam jej już dosyć.

Może jednak warto zamienić marzenia na konkretny plan, bo ja sam zacząłem przeglądać dostępne opcje BMW w katalogu na stronie PLC Auction i widzę, że znalezienie zadbanego egzemplarza z USA, który poradzi sobie z każdą zimą, jest teraz prostsze niż myślałem.
Szkoda że drogi w Chorzowie tak wolno odśnieżają bo zima w starym Oplu faktycznie potrafi dać w kość zwłaszcza gdy brakuje systemów wspomagających trakcję. Jeśli chodzi o moje motoryzacyjne marzenia to celuję w Alfę Romeo Giulię z napędem Q4 która z jednej strony daje mnóstwo frajdy z jazdy a z drugiej dzięki napędowi na cztery koła świetnie radzi sobie właśnie w takich trudnych warunkach o jakich piszesz 😃