Wiem, ale te leki coś psują w chemii, w neuroprzekaźnikach. Jeśli tego nie wyrównam czymś innym mam wrażenie, że to się samo nie poprawi… jak za dużo serotoniny w organizmie.Musisz się ustabilizować kolego , narazie to tylko się wytlumiles całkowicie, zero leków dużo ruchu , nie ma magicznych tabletek na wszystko , dobre jedzenie i pozytywne nastawienie
Wszystkie o dupę rozbić. Sprawdźcie sobie to:@lukas900 ciekawy efekt tego brintelliksu
W sumie to nie wiem czy na takie przypadłości nie lepszy jest nexpram, sulpiryd albo pregabalina. Zobaczymy kiedy te efekty przejdą.
@lukas900 ale na tych listach nie ma ani sulpirydu ani pregabaliny. Generalnie nie jestem za stosowaniem jakichkolwiek leków ale niekiedy nie da się inaczej. Źle by było aby nerwica wróciła. Swoją drogą nie wyobrażam sobie jak można nie moc się czegoś wystraszyć. Albo "stracić" uczucia. Zadziwiający stan.
Chciałbym żeby tak było.. U mnie nerwica weszła w układ moczowo - płciowy przy masturbacji w stresie jakieś 15 lat temu i się zaczęło.. bóle miednicy, częstomocz, słaba erekcja, przedwczesny wytrysk itd. Teraz byłem na antydepresancie i on powodował opóźniony wytrysk, a ja chciałem skończyć i się napinałem. Czynnik stresowy, jakaś trauma, napięcie… no i mam wrażenie, że mój mózg to zapamiętał i żeby nie było bólu, dyskomfortu związanego z wytryskiem w takim napięciu to mógł znieczulić ciało, jakbym nie brał Brintellixu miałbym normalny orgazm bez stresu.Kolego z problemami i skutkami ubocznymi. Moja rada: zaczynasz zimne prysznice dzień w dzień zamiast ciepłych kąpieli właściwie używasz tylko zimnej wody. Bardzo dużo ruchu na świeżym powietrzu i zmiana nawyków żywieniowych, dużo nawadniania i wrócisz do zdrowia. Nie w miesiąc ale po pół roku zobaczysz efekty… wytrwałości