Część, czy możecie polecić kogoś kto laserowo usunie bliznę? Ewentualnie poprawi obrzezanie? Chociaż nie preferowałbym tej 2 wersji. Fakt u mnie cięcie jest krzywe ale wolałbym nie dać się kroić drugi raz.
Od dołu jest duża blizna oraz dodatkowo takie wypustki(do usunięcia). Dodatkowo od dołu jest trochę za dużo blaszki i skóra z lewej strony została naciągnięta jednak jeżeli wiąże się to z kolejnym pełnym zabiegiem to jestem w stanie wytrzymać z tym, tylko ta blizna i wypustki.
Ty tu nie masz nic do poprawiania,dodajesz sobie niepotrzebnie i wygląda to bardzo dobrze,pokaż we wzwodzie,ogólnie każdy ma jakieś małe wypustki,ja również, no ale można laserem zawsze coś zrobić, bo ciąć jeszcze raz nie ma sensu
@Tamaczek nie ma czegoś takiego jak laserowe usuwanie blizny...jest to tożsame z nowym zabiegiem cięcia powyżej i poniżej wcześniejszego szycia i zszycie na nowo. Wypustki to co innego - z tym można laserem podziałać i jest to relatywnie mało inwazyjny zabieg. Ogólnie to tylko na 1 zdjęciu widać, że napletek wew. jest trochę "wystający", na reszcie zdjęć wygląda to prawie jakbyś nie miał zabiegu. Blizny zupełnie nie widać - dawno temu miałeś zabieg? Ogólnie to oznacza, że dobrze/ładnie się u Ciebie wszystko goi, więc po małym docięciu powinno być już super jeśli obecny stan Ci nie pasuje. pzdr
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.