• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Wracający czasowy obrzęk po obrzezaniu, około 3 miesiącu po zabiegu

krzysi0x2

New member
Był ostatnio podobny temat pod który się podłączyłem, postanowiłem założyć własny ponieważ problem z czasem zrobił się bardziej skomplikowany,
1000001307 - Imagehost
1000001306 - Imagehost
1000001305 - Imagehost
Dzisiaj miałem noc pełną zwodów, wstaję z rana aby skorzystać z toalety i już czułem lekkie podrażnienie i inny wygląd, znałem to uczucie i już się bałem i niestety, ale znowu to się pojawiło, puchnie czy tam tworzy się obrzęk w tym samym miejscu, podczas tego ciężko jest założyć napletek, czuje że mnie to podrażnia i tworzy dyskomfort, penis wygląda jak upośledzony i mało estetycznie, a wczoraj już po poprzedniej akcji penis wracał do takiego fajnego stanu jaki by mnie zadowalał, gdy pojawia się ten obrzęk zdecydowanie jest tragedia. Byłem z tym u lekarza prowadzącego zabieg, akurat wtedy nie było specjalnie tego widać, lekarz twierdzi, że u niektórych pacjentów tak się pojawia, może być tak, że z czasem się uspokoi, a mogę z tym żyć do końca życia... przepisał maść przeciwzapalną, obkurczającą naczynia krwionośne.

PS: zdjęcia jeszcze mało oddają problem, stan obrzęku również mało zaawansowany.