Chcebycobrzezany
New member
Witam forumowiczów mam 15 lat i dzisiaj udałem się na 1 wizytę do doktora Drabiny (musiałem z osobą dorosłą, opekunem, rodzicem lecz tylko w celach formalnych itd mimo to musiałem).
Przyjęty zostałem na czas doktor na początku z kimś rozmawiał było to dosyć zabawne
potem okazało się zę pomylił mnie z kimś innym
następnie zapytał o co chodzi po wysłuchaniu zaprosił na kozetkę ściągnął napletek obejrzał powiedział żeby sobie popatrzeć. Stwierdził żę najlepsze będzie obrzezanie cześćiowe (ja chciałem całkowite i blizna dalej od napletka czyli high and tight) zapytałem więc czy nie można
całkowitego stwierdził że można tylko że mam naprawdę dużo zdrowego rozciągliwego (czy jakos tak w każdym bądz razie że jest w super stanie) i trochę głupi bo usunąć się da ale powrócić już za abrdzo nie mogę dużo stracic ostrzegł mnie za co mu dziękuje ( mimo wszystko jednak chyba zostane przy mojej propozycji)
Wizytę uznaję za super doktora za troskliwego mądrego wykwalfikowanego dbającego nawet o młodszego pacjenta( troszcząc się abym chodził jeszcze do szkoly haha
) jestem bardzo zadowolony bo spełnie swoje wielkie amarzenie o obrzzaniu całkowitym takim stylem oraz pozbędę sie prozblemu na wizytę umówie się raczej na 8 muszę zrobić jedynie badania na zabieg brać mega ciasne majtki kupić coś przeciwbólowego po zabiegu i gaziki wszystko jest wypisane na kartce a po zabiegu ciwczyć wrażliwość.
Zachęcam do zadawania mi pytań resztę opowiem za ponad 2 tyg po zabiegu.
Pozdrawiam
Przyjęty zostałem na czas doktor na początku z kimś rozmawiał było to dosyć zabawne
całkowitego stwierdził że można tylko że mam naprawdę dużo zdrowego rozciągliwego (czy jakos tak w każdym bądz razie że jest w super stanie) i trochę głupi bo usunąć się da ale powrócić już za abrdzo nie mogę dużo stracic ostrzegł mnie za co mu dziękuje ( mimo wszystko jednak chyba zostane przy mojej propozycji)
Wizytę uznaję za super doktora za troskliwego mądrego wykwalfikowanego dbającego nawet o młodszego pacjenta( troszcząc się abym chodził jeszcze do szkoly haha
Zachęcam do zadawania mi pytań resztę opowiem za ponad 2 tyg po zabiegu.
Pozdrawiam