• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Widoczne mikro żyłki na żołędziu. Co to jest?

Serkain19

New member
Zdjęcie

Zawsze jest to widoczne podczas wzwodu. W stanie spoczynku w żaden sposób. Cały żołądź jest wypełniony mikro żyłkami podczas wzwodu, które są bardzo widoczne jak się blizej przyjrzeć. Od długiego czasu często po masturbacji (zwłaszcza po przerwie dniowej lub dwudniowej) żołądź jest strasznie (nie zawsze ale często) poplamiony w różnych miejscach jak np tutaj: Zdjęcie 2

Udam się na wymazy, ale co to wstępnie może być?

Dawid88

Well-known member
A podejrzewasz jakaś chorobę? Ja bym stawiał, że to nic takiego, taka natura. Jedynie bym zwrócił uwagę czy wędzidełko nie jest zbyt krótkie tak patrząc na zdjęciu, może ciągnie zbyt mocno.

Ostatnia edycja:

Serkain19

New member
Dzięki za radę! :) I tak od niedawna myślę o ogólnym obrzezaniu estetyczny. Tylko pytanie do Ciebie - czy podczas obrzezania estetycznego usuwa się/przedłuża wędzidełko (jeśli jest problem tak jak u mnie) i mogę o to poprosić bez dodatkowych kosztów, czy za coś takiego trzeba byłoby zapłacić kolejne pieniądze i bez tego po obrzezaniu estetycznym wciąż miałbym takie ciasne wędzidełko? Pozdrawiam.

Dawid88

Well-known member
Najlepszym wyjściem w takim razie będzie obrzezanie z usunięciem wędzidełka. Koszt zabiegu nie będzie podwójny w tym przypadku, ale czy będzie to w cenie obrzezania czy trochę drożej to już musisz pytać lekarzy.