• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Usunięcie wędzidełka

Status
Zamknięty.

sophialoren

New member
hej, pytanie do forumowiczów - bo ostatnio myślałem nad obrzezaniem, ale jednak z powodu ciasnego napletka zastanawiam się nad usunięciem całkowitym wędzidełka. Kto był na takiej operacji i jak przyjemność seksualna, okres gojenia i inne? Kogo polecacie? Śląsk i Małopolskie ewentualnie, ale w ostateczności mogę dojechać praktycznie wszędzie.

olekf646

Active member
Po to jest forum żeby czytać ze zrozumieniem i nie pytać o to samo tysiące razy,człowiek chce pomóc a potem dostaje takie teksty, rozpisuje się w prywatnej wiadomości, tłumaczy,inni tłumaczą a ty pytasz o to samo, polecam więcej szacunku do innych następnym razem, nikt nic więcej ci nie powie niż w tamtym temacie,zresztą stwierdziłeś że ty nic z tym robić nie będziesz, bo się boisz,idź na swingowanie lepiej, a nie się tutaj marnujesz,pozdro, więcej ci nie odpowiem, wrzucam tylko bo tu jest odpowiedź https://meskiezdrowie.pl/threads/problem-do-oceny-pomocy.14534/#post-130256

sophialoren

New member
@olekf646, widzę, że Twoim życiowym powołaniem jest bycie samozwańczym strażnikiem forum, który z uporem maniaka czepia się ludzi, zamiast zająć się czymś produktywnym. Może to Twoja frustracja życiowa wylewa się tutaj, bo nie masz lepszego zajęcia? Jeśli tak bardzo boli Cię moje pytanie, to scrolluj dalej, zamiast pisać swoje żałosne wywody, które nikogo nie interesują. A jeśli potrzebujesz uwagi, to poszukaj jej gdzie indziej, bo ja tu nie prowadzę terapii dla niedowartościowanych internetowych krzykaczy.

olekf646

Active member
Ja się nie czepiam tylko ci kulturalnie odpisałem a ty wykrzykniki stawiasz,panuj nad emocjami,nikt tu nie chce źle dla nikogo,jeśli cię uraziłem to przepraszam,piona byczku i nie czekaj z zabiegiem

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Na każde z tych pytań sa juz odpowiedzi. Poza tym masz juz wlasny watek o tym, po co kolejny?
A już odnośnie lekarzy to przewija się to w co 3 temacie. Tondel Chomicz Drabina. Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry