Witam przeszedłem zabieg usunięcia stulejki całkowity
Żołądź stał się siny i opochnięty czy to normalne po zabiegu jest to 1 doba po zabiegu
Dzięki wielkie bo troszkę sie tym stresujePo usunięciu całkowitej stulejki tak bedzie wyglądał. Na ten moment nie ma tam nic niepokojącego.
Grzybek się wyłaniał spod kapelusza wcześniejNo na te chwile wyglada jakby wylazl z maszynki do mielenia miesa ale spoko. Nie spinaj poki co pośladów. Jak sie mialo całkowita to grzyb moze roznie wygladac jak sie nigdy nie wyłaniał na zewnątrz. teraz tylko czekanie az się wygoi
https://imagehost.pl/image/d302ed80-30a5-4353-b371-2525021d233c.6qZrpPanowie a to ze sine się robi to normalne?
Czyli rozumiem że z czasem sam zejdzie? 🥹Normalne, To krwiak. Większość z nas to przeżyła, jak nie wszyscy.
No takCzyli rozumiem że z czasem sam zejdzie? 🥹
Wiesz fotki robiłem z odległości lecz musiałem przyciąć zdj bo za dużo miejsca zajmowało i nie chciało się na hosta załadowaćNormalne, ale na przyszlosc rob fotki z dalsza żeby bylo go widac w calosci lepiej to wtedy widac jak bardzo jest opuchnięty itd.
Normalne. Możesz używać maści Lioton 1000. U mnie te krwiaki były znacznie gorsze niż u ciebie, do stopnia że skóra była wręcz czarna. Wszystko z czasem ładnie zeszło.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Usunięcie stulejki, opuchlizna | Stulejka | 8 | |
M | Usunięcie stulejki | Stulejka | 6 | |
F | Usunięcie stulejki w wieku 20 lat | Stulejka | 4 | |
M | Są inne sposoby na usunięcie stulejki niż obrzezanie? | Stulejka | 6 | |
F | Usunięcie stulejki refundowane przez NFZ w Poznaniu | Stulejka | 0 |