Witam
Też niestety trafiłem na tego pseudo lekarza.
Niby same dobre opinie, wydaje się że to dobry fachowiec i że wie co robi, lecz to tylko pozory.
Zabieg obrzeżania wykonany fatalnie, cięcie zygzakiem i to dosłownie, szycie też fatalne.
Wystąpiła również oponka.
Nie dostałem żadnych zaleceń pozabiegowych, jak mam robić prawidłowo bandaż itp., wszystkiego musiałem się dopytywać, a wiadomo stres ogromny to człowiek zapomina mnóstwo rzeczy.
Pamiętam na na ostatniej wizycie kilka tygodni po zabiegu powiedziałem że nie jestem zadowolony z efektu końcowego, lekarz nawet nie wstał od biurka żeby zobaczyć jak to wygląda. Rzucił tylko okiem z odległości 2 metrów i zaproponował poprawkęale już drożej niż pierwszy zabieg.
Po 4 miesiącach miałem poprawkę u Michała Janiszewskiego w Łodzi, bardo sympatyczny lekarz. Tylko niestety musiał już zrobić low&tight, na nic innego już nie dało się przerobić. Ale wygląda okey .
W każdym razie źle ze mamy w Polsce tak słabych lekarzy jak Piotr Cieślinski który nie potrafi wykonać prawidłowo tak prostego zabiegu jak obrzeżanie, ach strach pomyśleć jak co ci lekarze robią wewnątrz organizmu pod skórą czego my nie widzimy.