Witam
W końcu i ja dojrzałem do tego żeby pozbyć się problemu tzn. stulejki. Szukam dobrego i sprawdzonego lekarza na g. śląsku, nie musi być na NFZ. Ktoś może kogoś polecić? Najlepiej z własnego doświadczenia.
dr Bożena Zapatka przyjmuje w TRAF-MED (Katowice). Bardzo dobry urolog, kompetentny i dbający o pacjenta. Poddałem się u niej zabiegowi obrzezania i nigdy tego wyboru nie żałowałem. Zabieg dokonany sprawnie, gojenie bez powikłań. Lekarz wykazujący bardzo duża troskę o pacjenta. Bardzo gorąco polecam
Nie wiem gdzie na Śląsku konkretnie szukasz, ale możesz sprawdzić tutaj https://ranking.abczdrowie.pl/s/Urolog Na pewno znajdziesz kogoś dobrego i poleconego
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.