• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Szwy po obrzezaniu

danio6300

New member
Witam, jestem 24 dni po zabiegu obrzezania, do tego czasu wypadło mi pare szwów reszta nie chce się rozpuścić, jak wyglądało u was? Po jakim czasie wypadły? Nie wiem czy umawiać się do lekarza na wyciągnięcie czy poczekać jeszcze aż same się rozpuszczą?

piotr149

Member
Jak pisałem wcześniej w innym temacie, coba z sobie czy jak możesz ścisnąć je w palcach to ściśnij, i rozetrzyj, jak się rozetrą tak było u mnie, zachowały się dosłownie jak krem, to ściąłem paznokciami supełek i wyciaglem, bo one się tak trzymały…że nie trzymały. Pamiętaj potem o oskarżeniu jeśli wyciągasz bo będzie dziurka po nitce 🙂 A jak masz wątpliwości czy strach to jak kolega napisał, najlepiej do lekarza, za to mu zapłaciłeś.

piotr149

Member
W niczym nie moczyłem, kurcze nie chodzi mi o “tarcie” tylko po prostu jak masz supeł i odstają dwa końce, to ja po prostu brałem jeden koniec i próbowałem jakby rozetrzeć w palcach, jak się roztarła to już wiedziałem że to jej pora. Mam nadzieje ze lepiej teraz wyjaśniłem o co mi chodziło 🙂