• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Style obrzezania. Czy chatgpt ma racje a forum się myli, czy forum ma racje a czat nie?

Kiedyś spytałem się na forum który styl obrzezania odpowiada najbardziej tym kryteriom to powiedzieli mi na forum, że high&loose, a czatgpt mówi, że to low&loose.
To jak to jest?

Mój dialog z czatemgpt:

"
Który styl ma najbardziej te cechy?:
- skóra napletka nachodzi najbardziej na żołądź w trakcie spoczynku
- skóra napletka nachodzi najbardziej na żołądź w trakcie erekcji
- skóra na penisie ruchoma [ułatwia masturbację]
- pozostaje wewnętrzny napletek, który jest wrażliwy i jest odpowiedzialny za doznania

ChatGPT powiedział:​

Biorąc pod uwagę wszystkie cztery kryteria:
  1. Skóra napletka nachodzi najbardziej na żołądź w spoczynku
  2. Skóra napletka nachodzi najbardziej na żołądź w trakcie erekcji
  3. Skóra na penisie jest ruchoma (ułatwia masturbację)
  4. Pozostaje wrażliwy wewnętrzny napletek (mucosa)

Styl, który najlepiej spełnia te warunki:​

✅ Low & Loose
Dlaczego:

• Nachodzenie skóry na żołądź – największe w spoczynku i w czasie erekcji, bo cięcie jest niskie, a skóra luźna.
  • Ruchomość skóry – bardzo wysoka, łatwo przesuwa się po żołędzi, co zwiększa komfort przy masturbacji i stosunku.
  • Pozostawiony wewnętrzny napletek (mucosa) – dużo mucosa zostaje, co zachowuje naturalną wrażliwość i przyjemność seksualną.
Pozostałe style w porównaniu:
  • High & Loose – ruchoma skóra, ale nachodzenie na żołądź umiarkowane, mniej naturalnej mucosa przy żołędzi.
  • Low & Tight – cięcie niskie, ale skóra napięta → nachodzenie i ruchomość ograniczone.
  • High & Tight – minimalne nachodzenie, skóra napięta, wrażliwa mucosa w dużej części usunięta → najniższa wrażliwość.

"

Nie wiem kto i co Ci pisał, ale czat podał Ci poprawny styl.
"High & Loose", to cięcie wysoko i luźno.
Już nie zwracajmy uwagi na luźno, natomiast na high.
Jest to cięcie wysoko, liczone od żołędzia, czyli zostaje usunięta wewnętrzna skóra.
Przy "Low", cięcie jest przy żołędziu i jak się domyślasz, powyżej wycięta skóra w tym przypadku zostaje, a skoro zostaje, to spełnia wszystkie Twoje kryteria.