• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka

Krechxaa

New member
Witam wszystkich jeśli mogę to chciałbym się rozpisać . Mam 19 lat od kad pamiętam mam stulejkę kiedyś pamiętam że mogłem odkryć żołądź już od jakiegoś czasu wcale go nie widać. Żyłem tak z tym bo nie przeszkadzało za bardzo w wiadomo czym w oddawaniu moczu też nie przeszkadzało natomiast od jakiegoś czasu chyba już będzie miesiąc zaczyna się robić gorzej podczas używania członka gdy już wiadomo doszedłem to tak zapieklo że to prawie nie wytrzymałem później po około 30minut poszedłem się odlać zauważyłem krople krwi. I teraz tak chciałbym się dowiedzieć bo z tego co czytałem najprawdopodobniej czeka mnie zabieg raczej obrzezania bo wcale żołędzi nie widać zaczyna dziwnie swędzić i tak jestem spod Lublina w grę wchodzi Jedynie NFZ i teraz mogę się jakoś od czy np podczas zabiegu mogę mieć znieczulenie ogólnie czy częściowe bardzo nie lubię zabiegów. Ogólnie chciałbym się was posłuchać o przejściach PO zabiegu bo jak narazie to ja nawet do lekarza rodzinnego się nie umówiłem bo się boję niewiem czego ale się po prostu boję