• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka?

Ja18

New member
Mam 18 lat i od dawna mam problem z moim penisem bo przy spoczynku normalnie mogę odsunąć napletek , a później przy 100% wzwodzie już jest problem, jedynie jak zdążę nawilżyć trochę zanim będzie stał na Maxa to zejdzie dalej. Da się z tym żyć, ale nie wiem jak będzie z seksem bo przy masturbacji to na spokojnie sobie nawilżam i delikatnie schodzi, a przy dziewczynie już nie będę miał czasu na takie bawienie się. Zawsze miałem podobne problemy, ale kiedyś chyba miałem też mniejszy sprzęt, a teraz w ostatnich 3 latach kiedy zauważyłem u siebie najwięcej zmian związanych z wielkością jąder, penisa i owłosieniem to problem się nasila bo większy, a skórka się nie rozciąga chyba.

Mam 18 lat i od dawna mam problem z moim penisem bo przy spoczynku normalnie mogę odsunąć napletek , a później przy 100% wzwodzie już jest problem, jedynie jak zdążę nawilżyć trochę zanim będzie stał na Maxa to zejdzie dalej. Da się z tym żyć, ale nie wiem jak będzie z seksem bo przy masturbacji to na spokojnie sobie nawilżam i delikatnie schodzi, a przy dziewczynie już nie będę miał czasu na takie bawienie się. Zawsze miałem podobne problemy, ale kiedyś chyba miałem też mniejszy sprzęt, a teraz w ostatnich 3 latach kiedy zauważyłem u siebie najwięcej zmian związanych z wielkością jąder, penisa i owłosieniem to problem się nasila bo większy, a skórka się nie rozciąga chyba.
bez zdjęcia ciężko coś ocenić, ale najlepiej się wybrać do urologa

amenek5

Active member
Wszystko wskazuje na delikatna stulejkę. Tzw niepełna albo częściową. Mozesz poczytać tutaj na forum o metodach rozciągania itp. jest takich tematów tutaj trochę. Albo isc do lekarza i podjąć bardziej radykalne kroki. Co do domowych sposób rozciągania. To są zwolennicy tego i przeciwnnicy. Sam musisz podjąć decyzję.

Dodatkowo wydaję mi sie ze ja miałem taki sam problem albo trochę poważniejszy i dzisiaj nie wyobrażam sobie z tym problem współżyć normalnie