• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka + wędzidełko Kielce

ketro

New member
Witam. Mam 26 lat i podjąłem decyzję o załatwieniu swojego problemu. Stąd moje pytania:
1. Czy w Kielcach jakiś prywatny urolog oferuje obrzezanie laserowe? I zabieg wydłużenia wędzidełka również chciałbym laserem.
2. Czy jest możliwość załatwienie wszystkiego w jeden dzień? W sensie wizyta i zabieg?
Z góry dzięki za pomoc.

Ruuis

Member
Wejdź sobie na zakładkę lekarze i wyszukiwarkę i tam wpisz Kielce. Jacyś tam wyskakują wiec poczytaj. Może nie ma nikogo aktywnego z Kielc żeby ci ktoś coś podpowiedział.

Ostatnia edycja:

Ruuis

Member
Nie wiem jak inni - ja robilem prywatnie. W jeden dzień była konsultacja a później wyznaczenie daty i zabieg. Pewnie kwestia lekarza i terminów

olekf646

Active member
Z Kielc to masz blisko Jacka drabinę w Krakowie,ja u niego robiłem,na metodę nie patrz,ważniejsze są umiejętności operatora,na odległości nie patrz,warto pojechać te 100 albo nawet 300 km,do sprawdzonego i zrobić to dobrze, bo to nie jest prosty zabieg,sam jechałem 100 km do krakowa,jak coś to pytaj

olekf646

Active member
Nie zawsze, ważniejsze jest tutaj doświadczenie lekarza i umiejętności manualne, bo co po laserze jak pójdzie ktoś do patałacha co nie wykorzysta jego możliwości bo nie umie, dlatego lepiej się sugerować tym ile czasu ktoś to robi, jak wyglądają jego cięcia, opinie ludzi z forum i ogólnie styl cięcia czy lekarz potrafi zrobić taki jak chcesz, chociaż też nie zawsze możesz sobie wybrać styl, jak masz stulejke taką że nie idzie nic zrobić, tylko zostaje low tight 🥴