• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka seks w prezerwatywie

piotreeek0501

New member
Siema siema, mam 19 lat i posiadam stulejkę całkowitą. Chciałbym uprawiać seks z moją dziewczyną jednak chciałbym się tutaj was doradzić czy to dobry pomysł. Podczas spoczynku mogę ściągnąć napletek tak w połowie dalej nie mogę, podczas wzwodu tak samo do połowy i dalej nie. Podczas masturbacji nie wyczuwam żadnego bólu, zakładałem prezerwatywę i się masturbowałem i również żadnego bólu nie czułem i skóra ściąga się tak samo do połowy. Czytałem o tym, że mogę nie być wystarczająco podniecony przez stulejkę ale mi wystarczą tylko myśli erotyczne i penis staje a co dopiero jak będę z dziewczyną. Możecie mi doradzić czy to dobry pomysł uprawiać seks? Jestem już umówiony do urologa na kwiecień i będę starał się to wyleczyć.

Dawid88

Active member
Hej. Zastanów się czy to konieczne, seks, który może przynieść rozczarowanie zamiast przyjemności. Może lepiej zaczekać i najpierw się wyleczyć.

Adashah

New member
Jeśli czujesz dyskomfort i jesteś już umówiony do urologa, to jeśli dziewczyna może poczekać to się nie spiesz i poczekaj z seksem jak będzie już wszystko git. Też mam stulejke ale częściowa i nie przeszkadza mi podczas seksu klasycznego ani analnego, ale oralnym to dla mnie porażka. W ogóle nie czuje żadnej przyjemności a co jakiś czas odczuwam jedynie ból i dyskomfort. Było to na tyle dla mnie nieprzyjemne, aż obrzydziło mi to całkowicie orał i nie czuje nawet żadnej chęci by dziewczyna zrobiła mi loda. Nieraz się zastanawiałem czy może wina leżała też trochę po stronie dziewczyny, nie wiem może za mocno ciągnęła lub zaciskała usta i było przez to nieprzyjemne. Od tego czasu miałem już kilka kolejnych dziewczyn i proponowały mi loda, ale mam po tym taki uraz że nigdy się już nie zgodziłem. Czasem myślałem by spróbować znowu i może inne dziewczyny zrobią to przyjemniej, jednak spowodowało to u mnie taka blokadę, że nie mam wcale ochoty próbować ani pokusy na to, wręcz czuje odrzucenie.
Poza tym faktem nigdy stulejka mi nie przeszkadzała. Jednak wiem, że dziewczyny miały ochotę by zrobić mi loda a ja się nie godziłem na to. A skoro dziewczyna ma chęć to z drugiej strony dobrze zaspokoić jej ochotę.
PS. Jedyna stymulacja oralna na jaką się zgadzam, która daje mi trochę przyjemności. To gdy dziewczyna liże mój żołądź, ale gdy tylko próbuję go possać to już 0 przyjemności.