Witam wszystkich bardzo serdecznie. mam 18 lat i Właśnie się dowiedziałem co to jest ta stulejka i niestety ją mam ... Zawsze myślałem że to normalne aż do dzisiaj. Czy możecie mi dać porady jak i ile mam naciągać tego napletka? Jakiś artykuł czy coś. jak wygląda to wszystko po obrzezaniu opisane krok po kroku. Niestety nie mam zbytniej możliwości przeglądać fora bo co chwile ktoś mi się gapi w monitor. Jeżeli zabieg będzie konieczny to zdecyduje się dopiero na wakacje a do tego czasu można przecież zacząć działać
Dodałem później:
No dobra ludziska nie obejdzie się od wycinania, boje się myśleć nawet o tym że ktoś będzie mi coś ciął koło mojego kochanego Wacusia. Narazie mam problem z przeziębionym pecherzem i przedewszystkim musze jeszcze wybadać sprawe i dać sobie z min. miesiąc na przygotowanie psychiczne.
-Trzeba powiedzieć starszym (Najtrudniejszy krok) ale to biorę na siebie
-Ile kosztuje zabieg u prywaciarzy a ile u NFZ?
-Ile się czeka na zabieg od stwierdzenia Urologa że trzeba ciąć u NFZ a u prywaciarza
Zabieg chce zrobić na wakacje nie wiem dlaczego być może dlatego że okres wakacyjny to połowa mniej problemów.
Wiecie co mnie właśnie teraz wkurza że kiedyś gdy miałem 7-8 lat pani doktor patrzała mi susiaka i powiedziała że wszystko ok! moim rodzicom, cholera że też te lekarze to takie ...
Dodałem później:
No dobra ludziska nie obejdzie się od wycinania, boje się myśleć nawet o tym że ktoś będzie mi coś ciął koło mojego kochanego Wacusia. Narazie mam problem z przeziębionym pecherzem i przedewszystkim musze jeszcze wybadać sprawe i dać sobie z min. miesiąc na przygotowanie psychiczne.
-Trzeba powiedzieć starszym (Najtrudniejszy krok) ale to biorę na siebie
-Ile kosztuje zabieg u prywaciarzy a ile u NFZ?
-Ile się czeka na zabieg od stwierdzenia Urologa że trzeba ciąć u NFZ a u prywaciarza
Zabieg chce zrobić na wakacje nie wiem dlaczego być może dlatego że okres wakacyjny to połowa mniej problemów.
Wiecie co mnie właśnie teraz wkurza że kiedyś gdy miałem 7-8 lat pani doktor patrzała mi susiaka i powiedziała że wszystko ok! moim rodzicom, cholera że też te lekarze to takie ...