Hej, chce sie dowiedziec jakie doswiadczenia maja faceci ktorym przydarzyla sie stulejka nabyta w wieku doroslym. Mam 44 lata, rodzine. Ponad rok temu pojaiwl sie problem stopniowego zarastaniem napletka ktorego w efekcie nie moglem juz sciagnac ( ponoc to jest spowodowane mikrourazami i zarastaniem blizn i nazywa sie stulejka nabyta). Problem ten nie przeszkadzal mi w codziennym funkconowaniu oprocz tego ze nie moglem wspolzyc. Dlatego zwlekalem z pojsciem do lekarza bo oczywiscie jest tysiac innych powodow i spraw na glowie. Pozostawala masturbacja ktora i tak uprawialem bo seks z zona i tak mi nie wystarczal. Musze sie zspokajac co najmniej raz dziennie czasami nawet dwa. Pare dni temu poddalem sie zbiegowi obrzezania. Nie wiem dokladnie jaka metoda ( chyba niecalkowite). Szczerze mowiac nie chcialem za bardzo wnikac we wszystkie techniki tego zabiegu, zufalem lekarzowi. Zabieg odbyl sie prywatnie i trwal ok. godzine. Nastepnego dnia lekarz zdjal opatrunek, a teraz lize rany. jest chyba w miare OK. Mam pytanie jak wyglada funcjonowanie i seks po takim zabiegu. szczerze mowiac bardzo lubilem swoj napletek, chronil glowke i dawal duzo szczescia zwlaszcza przy pracaach recznych. Panowie jesli jestescie juz jakis czas po zabiegu to sie odezwijcie i podzielcie opiniami. Pozdrawiam