• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka czesciowa

jonny32

New member
Witam pisałem na tym forum jakiś czas temu ze mam stany zapalnie itp , Nie wiedziałem skąd one były a teraz juz wiem że stany zapalne nie były od bakterii tylko od czesciowej stulejki która powodowała stany zapalne . Moja sytuacja wygląda tak mój napletek jest zbyt ciasny na spoczynku wręcz sie przykleja do żółędżi i jak sciągam to tak jak bym go odklejał od skóry zołędżi. Podczas erekcji odsłaniam bez dyskomfortu tylko pół główki. Zrozumiałem że te stany zapalne są od tego w momencie jak ta stulejka się powiększyła . Za tydzien w piątek mam wizyte w klinice przed zabiegową ale mam straszne podraźnienia które powodują uczucie parcia na mocz. Mam stan zapalny. Te podrażnienia powoduję każda poranna erekcja. Na ten moment nie wychodze nigdzie z domu bo już się nie da funkcjonować normalnie. Czy jest coś w aptece bez recepty jakiś krem który złagodzi mi stan zapalny do piątku za tydzień żeby tak bardzo nie ocierało mi skóry i nie robiło ranek podczas porannych erekcji? A drugie pytanie mam jaki sposób obrzezania wybrać bo ja bym chciał i wędzidełko i cały napletek się pozbyć gdyż najwiekszę ściasnienie napletka mam w okolicy rowka zółędnego. Raz na zawsze się pozbyć tego problemu. Ale znowu też bym nie chciał mieć za dużych blizn. Bardzo dziękuję za ewentualne porady

jonny32

New member
Dużego wyboru nie mam , mam jedna taka klinike u siebie w mieście i tam musze iść. Tam przyjmuje z 5 urologów to nawet nie wiem do kogo trafie . Dziś zapisałem się na wizytę i mam ją w piątek za tydzień. Więc chciałem się czegoś dowiedzieć w tym temacie oraz trochę zbić stan zapalny żeby odczuwać mniejszy dyskomfort podczas podróży