Podczas spoczynku nie mogę sciągnąć napleta do końca, tak samo jak i podczas wzwodu. Czy sciąganie go w ciepłej wodzie może pomóc, czy zostaje tylko wybrać się do lekarza.?
Chciałem zrobić edit, ale nie wiedziałem jak. Jest taka sprawa, bo stwierdziłem, że spróbuje sciągnąć podczas spoczynku i okazało się, że dałem rade. Niestety w wzwodzie jest to trudniejsze. Czy jeżeli spróbuje naciągnąć podczas wzwodu nic mi się nie stanie Postaram się jeszcze udostępnić zdjęcia, na pewno wam to pomoże zdiagnozować
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.