Witam. Pisze z moim problemem życiowym a wiec tak. Jak byłem mały praktycznie mialem 3 lata to podobno mialem stulejke naszczecie odbylo sie bez zabiegu i skorka skorka nomarlnie zeszla moja mama mi to robila od wieku 4 lat - 13 wiem ze troche może to sie wydywac dziwne ze az do 13 roku zycia mama mi sciagala skorke ale nom mniejsza już w to prosze sie nie smiac. Od tego czasu minely juz prawie 3 lata dokladnie to 2 lata i pare miesiecy. Teraz mam 16 lat i niestety od tamtego czasu nie sciagalem skorki. Od okolo kilku miesiecy dostaje czasami infekcje oraz szczypie mnie blisko pecherza. Niestety w zyciu mam sporo stresu i zauwazylem jak sie bardzo stresuje a praktycznie jest to codziennie to bardzo czesto sikam oraz mnie szczypie. Jednak zauwazyłęm jak nie jestem zestresowany to nie sikam tak czesto oraz mnie zbytnio nie szczypie. Wiec mozliwe ze jest to spowodowane czestym steresem wiadomo na kazdego stres dziala inaczej ale mniejsza juz w to. Powiedzialem rodzicom ze mam takie problemy z czestym sikaniem dodam tylko ze jak sikam to mnie nic nie szczypie normalnie elegacko leci mocz tylko szczypie mnie jakby blisko pecherza nwm jak to wytlumaczyc. Noi ze nie sciagalem skorki przez te 2 lata i pare miesiecy . Porozmawialem z urologiem i powiedzial mi ze czeste sikanie jest spowodowane czestym stresem bo mu powiedzialem ze jak sie nie stresuje to sikam normalnie jednak jesli mam stres to bardzo czesto sikam. I stwierdzil ze bardzo czeste sikanie jest spodowane Stresem a nie Stulejka tak samo mysle ze te czeste sikanie to przez stres no ale mniejsza przejdzmy do konretu. Zobaczyl mojego penisa i powiedzial ze wyglada dobrze nie jest ani zaczerwieniony ani nic wytlumaczyl mi jak sciagac ta skorke sam mi jej tam nie sciagnal bo sie za bardzo stresowalem. Powiedzial mi ze mam probowac sciagac skorke podczas goracej kompieli oraz po kapieli mowil ze raczej zejdzie przez kilka tygodni. Niestety dalej nie zeszlo mozliwe ze to przez samego siebie ze dalej boje sie to robic i robie to bardzo lekko delikatnie . Lekarz mi powiedzial ze musze uzyc troche sily ale nie zamocno bo jak robie to bardzo delitaknie to nie zejdzie. Myslicie ze jak przez 2 lata i pare miesiecy nie mialem sciaganej skorki to nic mi nie jest i dam rade to sciagnac, Lekarz tez mowil ze to odrazu nie zejdzie i ze mam probowac bo moze to zajac kilka tygodni. Zabiegu bym nie chcial bo sie bardzo tego boje oraz chce miec normalnego penisa. CO mi doradzicie . Czy Jessli bede probowac dalej przez kilka tygodni miesiecy podczas goracych kapieli oraz po kapieli sciagac to wkoncu zejdzie i wynorzy sie chodz troszke