Witam. W piątek mija 30 dni od obrzezania całkowitego staplerem. Wczoraj wyciągnąłem ostatnią zszywkę i zastanawiamy się z żoną kiedy będzie można spróbować jakkolwiek przetestować nowy sprzęt? Od lekarza dostałem zalecenie powstrzymywać się 30 dni, na kartce którą od niego dostałem również jest napisane o 30 dniach. Więc oczywiście ani nie myślę próbować przed upływem owych 30 dni!
Dodam, że rana goiła się wzorowo, mało opuchlizny, krwi itp.
Niemniej jednak, czytając forum zauważyłem sporo opinii, iż powinno się odczekać te 6 tygodni, choć nie ukrywam że wydaje mi się to dość długo.
Może jakieś rady od kolegów którzy już mają to za sobą? Czy próbować bardzo delikatnie, a może tylko seks oralny? Czy odpuścić sobie?
Swoją drogą zabieg wykonany u lek. Michalskiego w Krakowie - z czystym sumieniem mogę polecić. Zdjęć nie będę wstawiał, ale wszystko wygląda naprawdę ok. Pozdrawiam, liczę na rady od kolegów.
Dodam, że rana goiła się wzorowo, mało opuchlizny, krwi itp.
Niemniej jednak, czytając forum zauważyłem sporo opinii, iż powinno się odczekać te 6 tygodni, choć nie ukrywam że wydaje mi się to dość długo.
Może jakieś rady od kolegów którzy już mają to za sobą? Czy próbować bardzo delikatnie, a może tylko seks oralny? Czy odpuścić sobie?
Swoją drogą zabieg wykonany u lek. Michalskiego w Krakowie - z czystym sumieniem mogę polecić. Zdjęć nie będę wstawiał, ale wszystko wygląda naprawdę ok. Pozdrawiam, liczę na rady od kolegów.