• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stapler - całkowite obrzeżanie - drugi dzień po zabiegu

Anjin

New member
Cześć!

jestem świeżo po zabiegu (8.04.2026) - dzisiaj drugi dzień. Generalnie nic specjalnie mnie nie niepokoi oprócz jednej rzeczy. Otóż penis stał się mikroskopijny prawie schował się do środka :))) - przed zabiegiem nie był specjalnie duży - jakieś 5-7cm w spoczynku i około 14cm w wzwodzie … teraz natomiast stał się tak maly że trudno opatrunek założyć!!!

trochę mnie to martwi … czy któryś z panów miał podobnie? I czy wróciło do normy?

Lubelski

Member
Drugi dzień po zabiegu to wciąż bardzo wczesny etap gojenia, więc organizm jest jeszcze „w trybie obronnym”. W wielu przypadkach, kiedy obrzęk zaczyna schodzić i tkanki się rozluźniają, wszystko stopniowo wraca do normy...zarówno wygląd w spoczynku, jak i funkcja. To nie jest coś, co zwykle oznacza trwałą zmianę..
.Najważniejsze jest to, czy nie pojawiają się inne objawy:...nasilający się ból, sinienie, czernienie skóry, brak czucia, gorączka albo wyraźne pogorszenie z dnia na dzień. Jeśli nic takiego nie ma, a problem dotyczy głównie „skurczenia się”, to bardzo duża szansa, że to przejściowe...Jeśli jednak ten stan utrzyma się kilka dni bez poprawy albo masz jakiekolwiek wątpliwości, najlepiej skontaktować się z lekarzem, który robił zabieg...daj mu czas👍bo ja też tak z swoim miałem teraz jest wszystko git🙂w maju minie rok od operacji usunięcia stulejki i częściowego obrzezania.

Anjin

New member
Dzięki za odpowiedź! Są lekkie wybroczyny ale bliżej nasady prącia, poza tym nie ma bólu, gorączki, utraty czucia - lekarz widział i powiedział że wszystko ok