• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Spodziectwo u nastolatka

Artur123

New member
Witam
Mam 17 lat ponawiam temat po 2 latach.
Chciałbym spytać co z tym spodziectwem podobno tragedii u mnie nie ma i będę normalnie mógł współżyć itp. ale chciałbym doradzić się was.
Drugie moje pytanie czy to normalne że dotykając żołądź czuje lekki dyskomfort? po prostu zastanawia mnie czy podczas stosunku nie będzie to przeszkadzać?
Podsyłam zdjęcie jeszcze powiedźcie czy wszystko jest okej :)

Ostatnia edycja:

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Spodziectwo występuje od spodu penisa. A ty wrzuciłeś wszystkie zdjęcia od góry i chcesz żebyśmy ocenili...
To ci powiem ze z góry tragedii nie ma jak sam to ująłeś.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Brawo, w koncu dobre zdjecia. No masz spodziectwo. Co znaczy że podobno tragedii nie ma? Byłeś u lekarza i tak ci powiedział, czy sam sobie wywnioskowałeś?
Fakt są dużo gorsze przypadki, twoj nie jest zły wg mnie.

Artur123

New member
Tak jak napisałem pomawiam temat po 2 latach cytowałem słowa osób które mi odpisały na tamten post że tragedii nie ma.
Chciałem że upewnić was jak wygląda sytuacja teraz.

alan12

New member
Wydaje mi sie ze to wszyskto zalezy od Ciebie czy tragedii nie ma… jak mozesz normalnie funkcjonować bez problemow to nie ma sie przeciez do czego przyczepić

Johny B.

New member
Oprócz lekkiego spodziectwa wygląda, że masz ciasny napletek. Jesteś w stanie go dalej odciągnąć czy to co na zdjęciach to max? Generalnie to zoladz powinien się calkowicie odsłaniać.

Jupiter

Member
A jak sikasz na stojąco, to mocz leci tam, gdzie powinien, czy obsikujesz się ? Niektórzy że spodziectwem mogą oddawać mocz tylko na siedząco, właśnie z tego powodu