• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Skrzywienie w lewo

ape82

New member
Witam. Już ponad czterdzieści wiosen mam lewoskrętnego towarzysza. Od zawsze, kiedy to miało znaczenie, myślę o prostowaniu, wstydzie, krępuje się. Zapewne każdy z Was, który ma krzywego w lewo, prawo tak ma, może podobnie. Zasadnicze pytanie, prostować? W seksie nie przeszkadza, ale w głowie już tak. Dzięki za dobre słowo, opinie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

olekf646

Well-known member
Myślę że żadne słowo nie zmieni tego że źle się z tym czujesz, prostowanie większość odradzi skoro działa, ja bym nie prostował bo będzie mniejszy po, oraz nie wiadomo czy coś pójdzie nie tak

ape82

New member
Taa. Wszystko ok, krótszy, może obrzezany, ale najgorsze jak coś sp....lą, będzie niesprawny, pokrzywiony w inne strony albo za krótkie skóra i będzie się napinał przy erekcji tak, że nie wstanie do końca... podobno takie przypadki są.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

piotr149

Member
Musisz zmienic myślenie, i przekuć to skrzywienie w zaletę w seksie 😊 a prawdę mówiąc osobiście bym się nie przejmował, bo tragedi nie ma, ludzie mają gorsze problemy 👍