Krzysztof963
New member
Hello, hello . Zaczęło się od krótkiego wędzidełka, więc poszedłem na zabieg wydłużenia a także plastykę napletka. Po pół roku stwierdzam że to coś tam dało ale szału nie było. Więc stwierdziłem że pójdę się obrzezać. No i tu efekty w moim przypadku były zadowalające silniejsze erekcję ,lepszy seks. Lecz z czasem zaczął się krzywić w dół . Zawsze nie był prosty ale nie aż tak !! Więc zrobiłem sobie badanie USG dopplera z wzwodem .Lekarz powiedział że najprawdopodobniej mam skrzywienie od urodzenia lecz miałem za krótkie wędzidełko i stulejkę to nie było takich dużych erekcji i się tak nie łamał .i Wypisał mi skierowanie do szpitala. Wiecie byłem sprytny bo na tym badaniu wstrzykuje w penisa środek dzięki któremu "wonsz" sam staje i przy okazji ogląda ciała jamiste i przepływ krwi do" różdżki Pottera " I miałem wszystkie ważne dokumenty , zdjęcie "fajki" i wyniki badań z którymi mogłem się zapisać na zabieg. W ciągu 2 lat będę miał 3 zabiegi łącznie już, Masakra Operacja na NFZ w szpitalu, mówili mi że zostanę 3-4 dni no i wiadomo L4 .
Życzcie mi powiedzenia . I powiem wam w sumie że z krzywym penisem było mi trudniej iść do lekarza niż problemy z erekcja....
Operacja dopiero w lato....
A o to moja maczuga
Jakieś pytania , może coś zapomniałem pominąć, ktoś zadania pytanie to może coś mi się przypomnij
Życzcie mi powiedzenia . I powiem wam w sumie że z krzywym penisem było mi trudniej iść do lekarza niż problemy z erekcja....
Operacja dopiero w lato....
A o to moja maczuga
Jakieś pytania , może coś zapomniałem pominąć, ktoś zadania pytanie to może coś mi się przypomnij