• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Skrzywienie penisa

Ameid

Member
Hej!
Miałem 2 lata temu operacje na stulejkę,penis się zagoił,oponka zszedła i wgl wszystko dość spoko ale ostatnio zauważyłam,że mój penis jest dość krzywy nie zauważyłem tego od przodu ale jak się popatrzy od dołu wygląda na dość krzywy.
Penis nie jest prosty jak banan wiem to ale czy z moim sprzętem jest wszytko ok?

Od przodu
Od dołu
Od boku

arek a

Member
Ty lepiej powiedz, że chcesz się penisem pochwalić, a nie pożalić na niego, bo to byłoby prawdziwsze.😉

Ostatnia edycja:

Ameid

Member
Heh,dzięki musiałem przejść długa drogę od stulejki do oponki po operacji a i tak człowiek ma kompleksy a rozmiar na długość to jakieś 13-14cm więc nie jakiś gigant.

Ostatnia edycja:

jarek89

Moderator
Żaden penis nie jest prosty jak linijka, więc u Ciebie jest pełna norma.
Co do długości, to obwód realnie robi robotę, jeśli chodzi o uczucie wypełnienia i nacisk na ścianki pochwy, czyli to, co najbardziej podkręca doznania partnerki. Jeśli jest grubszy, to tylko się cieszyć, no i korzystać ;)

Origami

New member
Większość mężczyzn ma skrzywionego penisa, to dzieło natury. U ciebie wygląda to OK.
Kwestia partnerki, czy będzie bardziej jej chodzić o "prostotę" czy nie, powinno bardziej zależeć na naturalności. Więc nie ma co się martwić.

Poza tym operacje i inne zabiegi mogą cię kosztować wiele innych zmian, nie opłaca się dążyć do "idealności".

Ameid

Member
Ok a to normalne że czuje jakby było ciasno jak się skórę odciąga to jest jakby takie uczucie jakby było mało luzu,skóra jest dość napięta,po kilku minutach jest już trochę lepiej jak odciągnę kilka razy skórę w dół.

Origami

New member
Ok a to normalne że czuje jakby było ciasno jak się skórę odciąga to jest jakby takie uczucie jakby było mało luzu,skóra jest dość napięta,po kilku minutach jest już trochę lepiej jak odciągnę kilka razy skórę w dół.
Czuli sensacja "ciasności" trwa zaledwie kilka chwil? Miałem coś podobnego przed obrzezaniem, to nawet troszkę potęgowało doznania, ustępowało po czasie. Ale trudno mi jest się odnosić do ciebie, twoja sytuacja wynikła po zabiegu.

Jeżeli masz takie wątpliwości, może warto porozmawiać z lekarzem. Pod warunkiem, że jest to faktycznie coś co ma ogromny wpływ na twoje życie.