Powiem Ci tak, jeśli prostowanie penisa nie sprawia Ci bólu i nie trzeba użyć dużo siły by go wyprostować to dla ciebie nie powinno być problemu w przyjemności z seksu. A co do twojej partnerki, to już wszystko zależy od kobiety i tego jaką ma cipke. Ja mam penisa trochę przechylonego w stronę brzucha i z dwoma kobietami spotkałem się, że mówiły, że je boli bo się wbija im u góry, ale zdecydowana większość mówiła że jest dobrze a nawet super bo czują większą przyjemność, bo poza penetracja ociera je blisko łechtaczki od środka co daje dodatkowa przyjemność.
Więc wszystko zależy od osoby. Tak jak my faceci mamy różne penise mniejsze jedne większe jedne proste i krzywe w lewo i inne w prawo, chude grube itd Tak samo kobiety mają różne cipki, jedne mniejsze inne większe, jedna czuje przyjemność z prawej strony inna z lewej itd.
Podsumowując. Musisz spróbować by się przekonać. Jeśli będzie problem, to możesz podjąć się operacji (chociaż z tego co czytałem to wiele osób odradza operacje prostowania, chyba że kształt penisa zupełnie uniemożliwia stosunek, ale ja nie wiem jak to wygląda bo nie operowalem, ale uważam że jak nie ma zbytnio problemu to lepiej nie grzebać i nie zmieniać) a jak wszystko będzie ok, to git.