• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Skręcenie penisa w osi

Sebix92

Active member
Czy któryś z Was posiada lub posiadał penisa skręconego w osi i robił zabieg prostowania?
Nie piszę o skrzywieniu, lecz o skręceniu.

arek a

Active member
Lekkich skręceń penisa się nie leczy, ponieważ są one naturalną cechą anatomii, a operacja nie ma sensu, bo niesie za sobą ryzyko powikłań, takich jak utrata czucia w żołędzi, problemy z erekcją oraz fizyczne skrócenie prącia o 1–2 centymetry.

arek a

Active member
A towarzyszy temu jakiś dyskomfort, ból itp?
Jeden gość też był u Świniarskiego na konsultacji z rotacją, to mu odradzał z powodu blizn i skrócenia penisa.

Ostatnia edycja:

arek a

Active member
Bo jak ktoś zakłada wątek z jakimś problemem, to przeważnie opisuje całą sytuację swego problemu i wtenczas bez dodatkowych pytań, można konkretnie odpowiedzieć.
Niektórzy tak zdawkowo podchodzą do tematu, że sami prowokują dodatkowe pytania, żeby na cokolwiek odpowiedzieć.

kamikaze12

Active member
Ja mam rotacji penisa około 45 stopni w lewo po spodziectwie byłem u swiniarskiego nie chce się podjąć skierował mnie do specjalistów na świecie wybrałem Rados djinovic z Serbii operacj będzie w grudniu

kamikaze12

Active member
Będę miał robiana operacja cofania derotacji lekarz powiedział że kompletna ,zmianę kształtu żołędzi na bardziej anatomiczna taka 3d ,cofanie kąta penolonowego aby oenis bardziej wyszedł, oraz zmiana konta moszny by oenis był wizualnie bardziej większy, no i wyprowadzenie cewki moczowej na sam szczyt ,ufam mu koleś dupnał ponad 20 000 operacji na spodziectwo, jest cenionym.specjalista na świece cały świat jeździ do niego z przypadkami którymi ktoś inny się nie podejmuje i przedewszystkim ma swoje oio ierakie techniki które pozwalają nie tylko osiągnąć efekt funkcjonalny ale Rados djinovic kładzie bardzo duży nacisk na estetykę penisa