• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Seks ze stulejką u prostytutki

Mlodyprawiczek

New member
Witam. Zamierzam udać się do prostytutki i wkońcu przestać być prawiczkiem. Jednak problem w tym że mam stulejke, lecz taką że ze stosunkiem w prezerwatywie nie powinno być problemu. I tu moje pytanie do was, czy prostytutka przyjmie mnie ze stulejką? Czy niewarto zawracać sobie głowy bo i tak nic z tego niebedzie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

ze wszech miar zly pomysl. Porzuć ten plan, uporaj się ze stulejką i znajdz laskę, z którą zrobisz to z uczuciem, czy chocby dla funu, ale na boga, nie za pieniadze!

jarek89

Moderator
Prostytutka przyjmie Cię z całym dobytkiem. Stulejką i chorobami zakaźnymi.
Pomysł tragiczny. Wylecz stulejkę i znajdź sobie dziewczynę.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Jak chcesz isc to idz. Po to one sa. Nie każdy znajdzie w życiu kobiete. A rady typu poczekaj, znajdz kobiete, to moga skutkowac tym ze mozna nigdy sie nie doczekac na ten pierwszy raz.
Znalezienie kobiety to zlozony proces a zaciągnięcie do lozka jeszcze wiekszy. Łatwo napisac znajdz kobiete tylko moze byc gorzej z wykonalnościa

czesiek

New member
Isc mozesz isc ale seks ze stulejka jest fatalny, sam to przezylem. 2 razy z kobieta probowalem majac stulejka calkowita, trwalo to moze 2 minuty bo to takie na sile, ze strachem, z bolem. idz do lekarza, ogarnij stulejke..

Mlodyprawiczek

New member
Dzięki chłopaki za rady. Wczoraj byłem u prostytutki i nie żałuję, po samym seksie spodziewałem się czegoś więcej ale może to przez stulejke. Mały stał na baczność ale dojść nie mogłem przez 30 min. Ogólnie stulejka nie przeszkadzała wogóle.

Adashah

New member
Hej. Wiem, że piszę po kilku latach. Ale chciałbym powiedzieć wszystkim facetom ze stulejka... Nie wstydzicie się jej i spotykajcie się normalnie z dziewczynami. Też mam stulejke i kiedyś się jej wstydziłem i miałem podobne pomysły co autor tematu, by iść na dziwki by stracić prawictwo, bo tam nie będę się wstydził. Ale wiecie co, nie poszedłem, bo stwierdziłem że pomimo stulejki jestem zbyt przystojny by płacić za seks. (mój wygląd często był moim problemem, wiele ładnych dziewczyn na mnie leciało a ja ich unikałem bo wstydziłem się tego). Gdy w końcu poznałem dziewczynę, która w tamtym momencie bardzo pokochałem, stwierdziłem że muszę się przemóc. Od tamtego czasu spotykałem się z wieloma dziewczynami i żadna nie mówiła nic złego na to że mam stulejke, żadna się nie śmiała i żadna na to nie narzekała podczas seksu. Oczywiście parę dziewczyn spytało "masz stulejke?" ale to było zwykle pytanie by się dowiedzieć, a nie żadne niemiłe słowa, na które odpowiadałem "tak"i nigdy nie sprawiało mi to już jakiegoś wstydu.
A więc chłopaki, nie wstydźcie sie, przełamie tą barierę poznajcie kobiety swojego życia i zacznijcie uprawiać z nimi seks.
A czy warto operować stulejke? TAK!!!
Chce też dać mała radę byście mimo wszystko poszli do lekarza i to zoperowali. Mimo, że mam stulejke, której się nie muszę wstydzić, to mimo wszystko sprawia mi ona problemy. Mianowicie seks tradycyjny wszystko ok, trochę czasu zajmuje nim dojdę, ale lepiej dochodzić długo niż szybko, przynajmniej dziewczyny nie narzekają na czas. Jednak problem zaczyna się podczas seksu oralnego i analnego. Mianowicie gdy wkładam penisa do tyłka, to przez to, że jest ciaśniejszy niż cipka, to zciąga mi cała skure w dół i wciąż ja ciągnie co powoduje lekki ból żołędzia. Problem ten znika gdy tyłek jest dobrze nawilżony w środku lubrykantem, lub dziewczyna ma trochę szerszy odbyt, wtedy nie ma tego ocierania i jest git. Jednak seks oralnym to dla mnie porażka, dziewczyny często chciały mi robić loda, a ja nie czuje podczas tego żadnej przyjemności, a momentami wręcz czuje ból i dyskomfort. Nie jest to dla mnie zupełnie przyjemne i z tego powodu też zacząłem się zastanawiać nad operacja. Oczywiście istnieje możliwość, że dziewczyny źle ciągnęły, ponieważ po kilku pierwszych razach przestałem się zgadzać na loda i nie wiem czy to była wina tych 2-3 pierwszych dziewczyn może za mocno ssaly lub zaciskały buzie, nie wiem. Może też seks oralnym może być przyjemny ze stulejka a może nie.
Więc podsumowują moje wypracowanie:
Czy stulejka to powód do wstydu? NIE!!
Czy dziewczyny będą się śmiały, że masz stulejke? NA 90% NIE!! (zawsze się ktoś może znaleźć lecz ja na dobre 20 kobiet nigdy nie miałem takiej sytuacji)
Czy stulejka przeszkadza kobietom w stosunku? NIE!!
Czy stulejka przeszkadza mężczyznom w stosunku? PRZEWAŻNIE TAK!!
Czy warto operować stulejke? TAK!!
Także chłopaki czas przestać się wstydzić i poznawać super dziewczyny, a w między czasie pójść do urologa i zoperować stulejke.