• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Seks i masturbacja po obrzezaniu całkowitym

plea

New member
Jestem dwa tygodnie po zabiegu obrzezania całkowitego i chciałbym się dopytac czy są jakieś inne gorsze lub lepsze odczucia w trakcie seksu po zagojeniu się tam wszystkiego? To samo pytanie jeśli chodzi o masturbacje ?

Zib33

Active member
Święta wojna na ten temat trwa już z 50 lat - poczytaj sobie amerykańskie dyskusje na ten temat. Sam się przekonasz, jak to będzie u ciebie. Każdy przypadek jest nieco inny. U mnie np. pojawiła się potrzeba używania lubrykantu. A radość z seksu dużo większa, mimo że żonka co roku starsza ;-)

Corrado

New member
Ja też dwa tygodnie po całkowitym. Wcześniej miałem częściowe. Jest już fajnie wygojone. Zdecydowanie teraz lepiej. Lubrykant jest konieczny, ale doznania nieporównanie lepsze

ObrzezaniBULI

Active member
Jest pięknie👌100razy lepiej niż przed zabiegiem...jestem miesiąc po usunięciu stulejki i obrzezania,i jestem po dwóch stosunkach z stałą partnerką...a że mi cały czas mało to i renia nie zawiodła mnie.mimo że mam jeszcze lekką oponkę,mailem poprostu odlot nawet sam z sobą🙂a libido jest jeszcze większe niż przed zabiegiem👍