Jest różnica między seksem klasycznym a analnym. Odbyt jest ciaśniejszy od waginy i suchy w środku. A co jest lepsze to zależy co kto lubi. Seks analny może dawać większe doznania i być przyjemniejszy z powodu ciasnego odbytu, bo bardziej będzie naciskał na penisa. Jednak podstawą jest dobrze nawilżyć odbyt w środku, by penis nie przedzieral się przez papier ścierny tylko wchodził w masło. Po pierwsze dobre nawilżenie daje więcej przyjemności mężczyźnie i kobiecie. Mężczyzna nie czuje jak się ociera penis o suche ścianki i nie jest tak blokowany może łatwiej wejść, a dla kobiety oczywiście nie czuje takiego bólu w dupie przez podrażniony suchy odbyt. Jednak dla kobiety seks analny nawet zdobrym nawilżeniem często może być bolesny. Penis może być za długi lub za gruby i przez co będzie rozpychał odbyt będzie sprawiało to kobiecie ból. Oraz odbyt jest zwinięty w klebek, nie jest prosty, więc można czasem uderzyć penisem w "zakręt" co sprawi kobiecie ból.
Natomiast seks klasyczny jest bardziej pewny że nikomu nic nie będzie sprawiało dyskomfortu ale też nie będzie sprawiał tak dużej przyjemnej stymulacji. Plus cipki to że sama się szybko nawilży, gdy dziewczyna się podnieci, ewentualnie wystarczy napluc i git, nie trzeba wypychać całego środka lubrykantem jak w przypadku seksu analnego. Jednak cipką nie jest taka ciasna jak odbyt, więc nie będzie tak mocno naskac na penisa przez co może dawać trochę mniejszą przyjemność (ale wciąż przyjemność), także jeśli nie masz odpowiedniego sprzetu, to możesz nadrobić dobrą technika, ale jeśli jej też nie masz, to możesz nie dostarczyć partnerce przyjemności bo będziesz za mało ją penetrował.
Co jest lepsze? Nie wiem, zależy co kto lubi. Ja wolę osobiście seks klasyczny bo jest prostszy, nie trzeba się cackać z odpowiednim nawilżeniem i raczej nie powinno być bólu podczas tego. A od czasu do czasu fajnie jest dla odmiany przerzucić się na seks analny poczuć mocniejsze doznania ale trochę bardziej uważać podczas tego.
Oczywiście zdążają się różne przypadki. Kobieta może mieć bardzo małą waginę i może odczuwać ból podczas seksu klasycznego. Lub może mieć bardziej rozciągnięty odbyt, który nie będzie już dawał tak mocnej stymulacji.
Jeśli mam być szczery, jeśli masz małego wal w kakao, a jeśli dużego to w brzoskwinke.