• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

SCROTOX- CZY KTOS MIAŁ

eluki

New member
Witam Was,

Czy ktoś z Was z miał robiony zabieg Scrotox - wstrzykiwanie botoksu w mosznę? Mam ogromny problem, że skóra moszny strasznie mi się kurczy, przez co jądra wędrują mi do góry i chowają się. Najczesciej jak jest zimno, lub stresie przed partnerką. Ciekawy jestem czy zabieg ten pomoże mi w tej dolegliwości.
Dajcie znać jak ktoś miał.

Lubelski

Active member
Mam podobnie z jajcami...z tego co mi wiadomo to, naturalnie że jajka się kurczą gdy jest zimno lub stres to samo penis potrafi reagować i się kurczyć

Mateusz98X

Active member
Czytałem kiedyś dużo o tym, rozmawiałem z osobami które bardziej znają się na tych tematach. Z tego, co wywnioskowałem, jeśli ten zabieg nie jest dla ciebie konieczny ze względów medycznych, tylko wizualnych, estetycznych to chyba raczej nie warto.

Po pierwsze zabieg trzeba powtarzać co parę miesięcy, aby efekt się utrzymał, to nie jest trwałe. Nie ma zbytnio badań dotyczących, jak to wpływa na organizm człowieka, mężczyzny. Są badania na zwierzętach, powodowało to zaburzenia produkcji nasienia. Mięśnie dźwigacza, które m.in. reagują na temperaturę, po coś są. Znów, nie ma zbytnio badań, jak regularne ich paraliżowanie botoksem wpływa na te mięśnie, jakie są długoterminowe skutki.

Dlatego, jeśli chodzi wyłącznie o wygląd, sam bym chyba odpuścił temat, zwłaszcza że z wiekiem jądra i tak naturalnie bardziej opadają.

pitaq

Member
Też mam ten problem że jak dostaje wzwodu to jądra się kurczą i to dość dziwnie wygląda jakby się chowały w środek