To dobrze, że uważasz, że już pora się za to zabrać. Na początku proponuję przewalić to forum od początku do końca i zastanowić się nad metodą obrzezania. Ja osobiście mam low&tight. A teraz pora odpowiedzieć na pytania:
- pierwsza wizyta to 120zł w ProFamilii (zaraz koło Makro), kontrolę miałem dwa dni po zabiegu w szpitalu na Rycerskiej (darmowa); z lekami to jest różnie, bo będziesz musiał kupować kilka razy Viscoplast 10x10cm (cena ~1zł/szt, to są gaziki wyjałowione pakowane po 3), Viscoplast 2,5cm (cena ~ 3zł, to jest plaster w rolce, papierowy najlepiej), Octanisept (cena ~20zł, spray do dezynfekcji, wydaje mi się, że jeden wystarczy (50ml)), prócz tego możliwe, że będziesz musiał kupić Bactigras (cena~5zł, tłusta siatka, dzięki której opatrunek nie będzie się przyklejał do rany; rozmiar to też chyba 10x10cm, wiec wystarczy wycinać paski na centymetr szerokie i na kilka dni starczy), ja osobiście mam jeszcze Dexeryl (to jest maść nawilżająca, pomaga przy dużej nadwrażliwości, nie musiałem jej kupować, ale dzięki niej jestem miesiąc po zabiegu i nic mnie już nie szczypie i nie gryzie, koszt też ~ 20zł),
- na zabieg refundowany czekałem 1.5 miesiąca, bez względu na wszystko będziesz mu musiał wysłać na maila zdjęcia swojej maszyny przed zabiegiem, na początku jak o tym myślałem, to wywoływało to we mnie pewną frustrację, ale zupełnie niepotrzebnie; w ten sposób odbywają się zresztą n-te kontrole, wysyłasz zdjęcia, a po kilku minutach, godzinach dostajesz odpowiedź,
- co do legitymacji, to nie wiem, nie pomogę, wiem, że ja nic nie pokazywałem, bo kobieta na recepcji (miejsce, gdzie odbył się zabieg) w systemie mnie jakoś znalazła, że jestem ubezpieczony,
- co do rejestracji, to trzeba zadzwonić na recepcję do Pro-Familii (znajdziesz go tu:
http://www.urolog.rzeszow.pl)
W razie problemów (Gabinet prywatny: Pro-Familia ul. Witolda 6b 35-302 Rzeszów przyjęcia w środy od 16:00 do 20:00 Rejestracja: tel. 17 773 57 21
tel. 17 773 57 00) - nie ma się co martwić studiami, dostaniesz L4 na ile będziesz chciał

- przez maila możesz pytać o co chcesz, odpowiedź i tak dostaniesz,
- lokalizację? A o której lokalizacji mowa? Pro-Familia jest na Witolda, zaraz koło Macro, czyli niedaleko Szpitala nr 2 na Lwowskiej, a zabieg był w dawnym Budziwoju (Szpital Specjalistyczny ORTOVITA ul. Jana Pawła II 181 (dawny Budziwój), 35-317 Rzeszów Tel. 17 230 62 00 – kontakt również w razie trudności z dojazdem Samochodem - ok. 5km w przedłużeniu ul. Kwiatkowskiego
http://www.ortovita.net Dojazd autobusem nr 12 /przystanek przy Szpitalu),
- za wizytę płacisz jak będziesz w Pro-Familii, nie do ręki, bo od tego jest Pani w recepcji - ciekawostka taka, ale może Ci się przyda - dr. Kuźniar nie przyjmuje normalnie w budynku szpitala, tylko w takim jakby aneksie na terenie szpitala, ma osobne wejście (byłem tam raz, ale z tego co pamiętam trzeba obejść szpital i z drugiej strony będzie, trzeba dodatkowo przejść przez parking, taki budynek równoległy do szpitala), wychodzisz na pierwsze piętro, na końcu korytarza siedzi pani, do której podchodzisz i mówisz, że przyszedłeś wizytę do dr. Kuźniara (ona już od Ciebie chętnie tą kasę weźmie w łapę),
Trochę się rozpisałem, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze wytłumaczyłem i moje wypociny Ci jakoś pomogą.

W razie pytań, wal.