Cześć, mam 15 lat i mam 7-8cm kiedy nie stoi. We wzwodzie mam 13cm i 11 cm obwodu. Czy to dobry rozmiar? Moja cewka moczowa też jest jakby na wierzchu. Czy to ok? I czy kiedyś mi ona jakby zniknie (w sensie będzie nie widoczna)?
Hej! Szczerze mówiąc, to całkowicie normalny rozmiar. To praktycznie dokładnie średnia, więc nie masz się czym przejmować. Jesteś jeszcze w okresie dojrzewania, więc wszystko może się jeszcze trochę zmienić, ale już teraz jest w porządku. To, co masz, jest zupełnie w normie.
Co do drugiej części pytania niech inni się wypowiedzą, dodam, tylko że zdjęcie nie działa.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.