Wybudzam temat Panowie, jako że jestem przykładem skrócenia członka o 2 cm po zabiegu obrzezanie metoda low and tight. Jestem 6 tygodni po zabiegu więc rana jest już wyleczona, więc rozmawiałem z lekarzem, według niego odcięta została skóra więc jest krótszy. Tylko, że on odciął napletek, który pokrywał żołądź więc wychodzi tu pewien dysonans.
Najważniejsze, poradźcie coś obecni, którym się udało powrócić do wcześniejszego rozmiaru członka. Piszecie o moczeniu w ciepłej wodzie, czyli kąpiele, prysznic, czy coś pomijam? Jakieś najlepsze metody rozciągania?
Dodatkowo mam taką grubą bliznę po operacji która składa się z fałdów skórnych, stosuję żel Silaurum to masuję bliznę z nadzieją że się rozciągnie. Z jakich jeszcze preparatów korzystacie? Czytałem o contratubex i opcji zwinięcia nasmarowanego pindola w folię na noc. Czy to musiało być mocne zwinięcie?
Mam jeszcze jeden problem, właściwie była cały czas taka pierścieniowata opuchlizna pod główką i bliznami, mam wrażenie że blizna i ten pierścień ogranicza małego aby osiągnąć pełny wzwód. Rozumiem, że rozluźniając skórę będę w stanie cos z tym zrobić?
Proszę o pomoc chłopaki, do lekarza pójdę ale myślę że praktyczne porady tez będą mega.