• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rok po operacji usunięciu stulejki i częściowego obrzezani

Lubelski

Active member
Dokładnie rok temu o tej porze dochodziłem do siebie po operacji na oddziale, urologii i chirurgi Lubartów, Lubelskie...czekałem 9h aż znieczulenie zejdzie na 3 dzień gdy wszystko było ok zemną zostałem wypisany z szpitala...gdybym miał jeszcze raz to zrobić bym się nie wahał jak przez 40lat straconych sexsuslnie...to mój przyjaciel 👉 https://imagehost.pl/album/rok-po-operacji-po-usunieciu-stulejki-i-czesciowego-obrzezaz.IyhP ...ten pierścień to, blizna miejsca cięcia stulejki jak widać stulejka była dość głęboka co, długo się będzie spłaszczać do skóry penisa...która w niczym nie przeszkadza przy, zwodzie się spłaszcza z skórą i jest nie widoczna👍masz stulejkę to, usuwaj dla...lepszego komfortu życia sexsulnego i zdrowia własnego🙂dzięki za pozytywne opinie🍺

Lubelski

Active member
Klikajcie w pierwszy link i...spokojnie możecie przewijać w prawl bez, kopiowania pozostałych linków 👍

Nie przeszkadza Ci tak krótkie wędzidełko?
Ja miałem prawie identyczną stulejkę jak Ty.
W wieku 18 lat (obecnie 39) miałem usuniętą skalpelem, ale po najniższej linii oporu, tzn. stulejki już nie mam, ale mam bardzo dużo napletka.
Drugie pytanie: Doktor pytał ile zostawić skóry czy co było powodem tego, że zostawił jej tak dużo?
Tak chciałeś czy może inaczej staplerem się nie da?

rvmbas

Member
Nie ma na co czekać, obrzezanie to nie jest skomplikowana operacja a nawet chwila bólu czy dyskomfortu po zabiegu jest lepsza niż męczenie się ze stulejką.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Lubelski

Active member
@ChciałbymŻyćNormalnie...na chwile obecną mi przekadza ta opnka wizualnie w, czasie spoczynku jest widoczna ale...nie wyczuwalna w, pęłnym zwodzie nie widoczna się spłaszcza...we wrześniu wizyta urologa i będę chciał usunąć tą oponkę z możliwością zostawienie napletka a...wiem ze da się tak zrobić

Lubelski

Active member
@biker...zwlekałem do 40roku życia😆bo wcześniej stulejka mi w niczym nie przeszkadzała po, 40dziestce zaczęły się robić problemy i...dowiedziałem trzeba usunąć.też miałem obawy ale, strach ma wielkie oczy tylko