• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Resztka szwu w ciele

alan12

New member
Czesc, w zeszłym tygodniu powyciągałem wszystkie szwy i sprawdzałem kilka razy czy aby na pewno. Dwa dni temu zauwazylem dwie czarne kropki ktore wyglądają jak resztka szwu w skórze i nie moge tego wyciągnąć igła ani niczym innym. Mieliście moze podobnie? Czekam na info od doktora ale najgorsze jest to ze nie wiem sam czy to resztka szwu czy moze zaschnięta krew albo cos… dziwne zeby było az tak głęboko ze nie da sie wyciągnąć. A sprawdzałem kilka razy czy na pewno wszystkie wyciągnąłem tydzien temu i nic nie było widac…

Pierwsze zdjecie jest po wyciągnięciu szwów

Jedno co jest pewne to za wcześnie na kombinowanie samemu igłą itd. Wg mnie byłoby to dosyć dziwne jakby taki mały kawałek szwu został w ciele, raczej jest to krew ale pewien nie jestem. Najlepiej udaj się do lekarza prowadzącego abyś miał spokój w głowie. Z drugiej strony także nie stresuj się. Jak krew to się za kilka dni rozejdzie, jak kawałek szwu to chirurg Ci wyciągnie - samemu bym nie traktował penisa niczym ostrym

olekf646

Active member
Szew,miałem tak samo,wyciskałem je i wykałaczką sobie pomagałem lekko,kilka szwów tak musiałem wyciskać bo miałem wewnątrz,nic ci nie będzie

alan12

New member
To za cholerę nie chce wyjsc, po zdjeciu szwów juz myslalem ze wszyskto bedzie git i spokoj a tutaj takie małe cos mnie martwi codziennie:/
Próbowałem ściskać, wyciskać, podważać, bez skutku

olekf646

Active member
Widocznie jeszcze się nie rozpuścił i dlatego się trzyma,wyluzuj do jasnej Anielki,daj temu czas,też tak miałem że nie chciało wyjść,potem samo się rozpusciło,to szew który się i tak wchłonie,się ciesz że masz fajnie zrobiony zabieg i nie myśl o tym tyle,wiem co mówię kolego bo tak samo się wkur..wiałem że coś nie tak,nic tam na siłę nie rób bo tylko będzie boleć

olekf646

Active member
To nie jest możliwe,żeby były zwykle,idź z tym do lekarza swojego jeśli zwykle,z tego co widzę to to jest fioletowy szew,miałeś fioletowe szwy tak? Też takie miałem,więc pewnie też rozpuszczalne,bo innych się teraz nie stosuje

Ostatnia edycja:

olekf646

Active member
Ogólnie fajnie gość szyje,dziwne że zwykle dał skoro potem nie da się wyjąć tych wewnątrz,jedz do niego i niech coś z tym zrobi,bo jeśli nie są rozpuszczalne to się wrośnie