• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Reobrzezanie laserowe (poprawka)

Witam tydzień temu miałem reobrzezanie laserowe tzn poprawkę dodaje kilka zdjęć przed
https://imagehost.pl/image/hyNxP bardzo nieestetyczna blizna jakieś falbanka których nie akceptowałem a miały się wchłaniać zaraz dodam zdjęcia po jeszcze wszystko się goi..

Ostatnia edycja:

Damianos

New member
Nie jestem ekspertem, ale moim zdaniem wygląda to świetnie po poprawce obrzezania, a minął dopiero tydzień. Widać, że pani doktor Chomicz naprawdę zna się na rzeczy. Właśnie podjąłem ostateczną decyzję – zapisuję się do niej na poprawkę.

Pieterson

New member
tylko ze wzgledow estetycznych zdecydowales sie na poprawke? czy miales moze jakies bole przy okazji takiej blizny po pierwszym obrzezaniu?

ile zaplaciles za poprawke u Chomicz?

Ze względów estetycznych ,bo paskudnie to wyglądało ja dałem 6650 plus dojazd.. dałbym nawet 10 000 bo dobrze zrobiła a pozatym u mnie taka cena bo zabieg trwał 3.5h zewzgledu na przebyte spodziectwo trzeba było uważać na cewke moczowa żeby jej nie przeciąć bo był by problem