• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Reakcja na widok obrzezanego.

Sig

Member
Jak to jest u was z doświadczeniami, gdy ktoś zobaczył waszego nie pospolitego na tej szerokości geograficznej obrzezanego penisa?

Od prawie roku jestem po liftingu i miałem kilka sytuacji gdzie przebieram się z mężczyznami gdzie widzę ze przykuwa ich spojrzenie obrzezany sprzęt ale poruszenie tematu jest nie taktowne, ale ekscytacja i nie możność oderwania wzroku jest nie do ukrycia jak żołędzia po zabiegu. Co do kobiet to mam żonę od lat i jest zadowolona, nawet bardziej kreatywna się zrobiła w obsłudze nowego sprzętu ale zastanawiam się jak randomowe kobiety na taka niespodziankę reagowały. Macie coś do powiedzenia w tym temacie?

goryl81

Member
Ja odkąd się obrzezałem zacząłem korzystać z natrysków po treningu i chodzę pod nie bez owijania się ręcznikiem. Sporo osób mnie pyta o sam zabieg jest to łatwo widoczne bo praktycznie za każdym razem jak się przebieram to pała stoi . Taki efekt uboczny obrzezania w moim przypadku .

Mi moją dziewczyna teraz żona zawsze mówiła że wygląda to agresywnie podniecająco .

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kamilpalica

New member
Jak to jest u was z doświadczeniami, gdy ktoś zobaczył waszego nie pospolitego na tej szerokości geograficznej obrzezanego penisa?

Od prawie roku jestem po liftingu i miałem kilka sytuacji gdzie przebieram się z mężczyznami gdzie widzę ze przykuwa ich spojrzenie obrzezany sprzęt ale poruszenie tematu jest nie taktowne, ale ekscytacja i nie możność oderwania wzroku jest nie do ukrycia jak żołędzia po zabiegu. Co do kobiet to mam żonę od lat i jest zadowolona, nawet bardziej kreatywna się zrobiła w obsłudze nowego sprzętu ale zastanawiam się jak randomowe kobiety na taka niespodziankę reagowały. Macie coś do powiedzenia w tym temacie?
penis obrzezany wszedzie wzbudza zainteresowanie , miedzy innymi sauny, baseny. Wiadomo przeciez ze 90 % mezczyzn pragnie byc obrzezana ale boi sie zglosic na zabieg

olekf646

Well-known member
Jak chodzicie po basenach nago to logiczne że każdy patrzy,a tak serio to myślę że ludzie mają to w dupie i mało kogo obchodzi jakiego ktoś ma fiuta

Do góry