• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Reakcja na widok obrzezanego.

Sig

Member
Jak to jest u was z doświadczeniami, gdy ktoś zobaczył waszego nie pospolitego na tej szerokości geograficznej obrzezanego penisa?

Od prawie roku jestem po liftingu i miałem kilka sytuacji gdzie przebieram się z mężczyznami gdzie widzę ze przykuwa ich spojrzenie obrzezany sprzęt ale poruszenie tematu jest nie taktowne, ale ekscytacja i nie możność oderwania wzroku jest nie do ukrycia jak żołędzia po zabiegu. Co do kobiet to mam żonę od lat i jest zadowolona, nawet bardziej kreatywna się zrobiła w obsłudze nowego sprzętu ale zastanawiam się jak randomowe kobiety na taka niespodziankę reagowały. Macie coś do powiedzenia w tym temacie?

goryl81

Member
Ja odkąd się obrzezałem zacząłem korzystać z natrysków po treningu i chodzę pod nie bez owijania się ręcznikiem. Sporo osób mnie pyta o sam zabieg jest to łatwo widoczne bo praktycznie za każdym razem jak się przebieram to pała stoi . Taki efekt uboczny obrzezania w moim przypadku .

Mi moją dziewczyna teraz żona zawsze mówiła że wygląda to agresywnie podniecająco .

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kamilpalica

New member
Jak to jest u was z doświadczeniami, gdy ktoś zobaczył waszego nie pospolitego na tej szerokości geograficznej obrzezanego penisa?

Od prawie roku jestem po liftingu i miałem kilka sytuacji gdzie przebieram się z mężczyznami gdzie widzę ze przykuwa ich spojrzenie obrzezany sprzęt ale poruszenie tematu jest nie taktowne, ale ekscytacja i nie możność oderwania wzroku jest nie do ukrycia jak żołędzia po zabiegu. Co do kobiet to mam żonę od lat i jest zadowolona, nawet bardziej kreatywna się zrobiła w obsłudze nowego sprzętu ale zastanawiam się jak randomowe kobiety na taka niespodziankę reagowały. Macie coś do powiedzenia w tym temacie?
penis obrzezany wszedzie wzbudza zainteresowanie , miedzy innymi sauny, baseny. Wiadomo przeciez ze 90 % mezczyzn pragnie byc obrzezana ale boi sie zglosic na zabieg

olekf646

Active member
Jak chodzicie po basenach nago to logiczne że każdy patrzy,a tak serio to myślę że ludzie mają to w dupie i mało kogo obchodzi jakiego ktoś ma fiuta

Do góry