• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rady po zabiegu

Panowie, w przyszłym tygodniu mam zabieg i zaczynam się trochę stresować. Jakie porady byście chcieli usłyszeć po zabiegu z perspektywy czasu? Jak wygląda kwestia siedzenia na wygodnym krześle po całkowitym obrzezaniu, można normalnie pracować czy raczej odpuścić siedzenie?

FreeHuman

New member
Cześć. Co do siedzenia to akurat tutaj myślę że nie ma przeciwwskazań,raczej nie powinno się dźwigać,często schylać czy kucać oraz pracować w jakimś miejscach gdzie działają jakieś inne czynniki : woda,jakieś lakiery czy smary. Jeśli masz pracę siedzącą to myślę że wytrzymasz :)

rvmbas

Member
Na pewno ważne jest aby penis byl uniesiony w górze cały czas, najlepiej przyklejony do brzucha aby uniknąć opuchlizny. Nie każdy lekarz o tym wspomina, do tego aby łatwiej go utrzymać przyda się ciasna lecz przewiewna bielizna.

Stovff

Member
Ja następnego dnia po zabiegu poszedłem do pracy. Praca siedząca, bez problemu. Jeśli ktoś ma pracę fizyczną, to lepiej wziąć trochę wolnego.