Witam 2 dni temu miałem zabieg plastyki choć mi to bardziej wygląda na obrzezanie czesciowe zrobilem to prywatnie i jestem raczej zadowolony jednak bardzo mi dokuczają nocne i poranne wzwody, czasami budzę się po kilka razy i chciałbym sie dowiedziec po jakim czasie, u was skończyła sie ta dolegliwość. Wiadomo że każdy przechodzi to inaczej ale martwie sie bo dziś ten ból był serio bardzo silny aż ciężko mi sie było wyzbierać z łóżka. Dziś pierwszy raz pozbęde sie opatrunku (wg zaleceń lekarza) i zastanawiam sie czy warto próbować naciągać napletek czy jeszcze jest za wcześnie w koncu przy wzwodzie boli mnie i to bardzo a nie chciał bym sobie zrobić krzywdy. Lekarz powiedział że gdyby bardzo bolało to nie naciągać, a jak wy radzicie ? Pisze tu bo teoretycznie podobne tematy nie rozwiały moich wątpliwości jeśli będe miał jakieś pytania będe pisał tutaj, a jeśli ktoś ma do mnie jakieś pytania dotyczące zabiegu to prosze pisać na pw lub w tym temacie
Chciałbym również podziękować twórcą tej strony i wszystkim którzy pomagają w jej tworzeniu poprzez opisywanie swoich problemów, dzięki wam dowiedziałem się wiecej na ten temat a także wybrałem odpowiedniego lekarza pozdrawiam
Chciałbym również podziękować twórcą tej strony i wszystkim którzy pomagają w jej tworzeniu poprzez opisywanie swoich problemów, dzięki wam dowiedziałem się wiecej na ten temat a także wybrałem odpowiedniego lekarza pozdrawiam