Witam Wszystkich forumowiczów! Jestem nowym użytkownikiem tego forum, jestem tu bo mam nie mały problem... Otóż od dwóch lat choruję na przewlekłe bakteryjne zapalenie prostaty. od dwóch lat biegam po lekarzach jadłem takie leki jak Biseptol, Zamur, Cipronex , Doxycylinę, Levoxe ,Nolicin większość Tych leków stosowałem zbyt krótko a to wszystko przez niewiedzę lekarzy. stosowałem je po tydzień czasu , cipropolu dostałem na dwa tygodnie, z nolicinem było podobnie lekarze leczyli mnie bez posiewów moczu, bez żadnych badań diagnoza była taka że to zwykłe bakteryjne zapalenie prostaty, ale jakie bakterie mi dokuczają nikt nie wiedział.. Mianowicie dokucza mi E coli w posiewie ją wykryto a ilość to 10,5 zaś w wymazie z cewki moczowej wykryto i E-Coli i Enterocococus Facealis. Mam do was pytanie, i bardzo bym się ucieszył gdyby mi ktoś odpowiedział. Są jakieś leki które można u mnie zastosować? może są jakieś inne metody leczenia o których nie wiem , czy Metronidazol przenika do prostaty? Można go zasugerować swojemu lekarzowi? bo z tego co widzę mój lekarz już też ręce rozkłada. pozdrawiam i liczę na jakiś odzew z waszej strony.